Velkommen til Odd-fellowgaarden

Bistroen er igen åbnet efter ferien og vi glæder os til at byde jer velkommen

Lidt historie fra de sidste 15 år:

Vores mad-koncept har altid været ’’fra hånd til mund”. Vi har brugt dagens råvarer, retterne på menukortet har skiftet fra dag til dag, og det kan man jo sige, at det stadig gør. Den varme mad skal serveres og spises varm.

Det værste jeg ved, er at få serveret halvvarm mad. Vi holder heller ikke lange fordrage om maden, vi holder det simpelt, og frem for alt, skal man ikke vente på maden!

Siden hen har jeg lært, og det er helt ved et tilfælde, at de oprindelige Bistroer, eller Bistrot, lå i kældre – LÆS MERE HER UNDER

 

Aftenens menu

 

Hvad er en Bistro?

Et interview med chefen!

’’Hvad vil du gerne vide? Hvad en Bistro er? Eller hvor vores Bistro kommer fra?’’

Vi har sat os i Bistroen, min far og jeg. Vi taler tit om hvad en Bistro er, og om vores Bistro, men vi har aldrig rigtigt videreformidlet det eller rettere vores tanker. Men nu har vi besluttet at prøve, og i et lille interviewe med Kristian, håber vi på, at vi kan besvære mange af vores gæsters spørgsmål.

’’Skal vi ikke starte med vores Bistro?’’

Ideen opstod kort efter at vi lukkede vores lille Take Out i kælderen, vi ville lave en lille restaurant, og for mig er det jo en Bistro, tilføjer Kristian.

Man kan sige at vi havde fået en IDE, og langsomt tog Bistroen form. Tine og jeg hyggede os med tanken om den lille kælderrestaurant. Vi startede med at sætte lidt borde ned i lokalet, jeg havde en gammel bordplade som blev til tjenerstationen. Det er nu 14 år siden at vi begyndte, afslutter Kristian.

Vi sidder og kigger lidt rundt i Bistroen, igennem de sidste 14 år har Bistroen gennemgået en del forandring, men grundelementerne er stadig de samme.

Vores mad-koncept har altid været ’’fra hånd til mund’’, begynder Kristian. Vi har brugt dagens råvarer, retterne på menukortet har skiftet fra dag til dag, og det kan man jo sige, at det stadig gør. Den varme mad skal serveres og spises varm.

Det værste jeg ved, er at få serveret halvvarm mad. Vi holder heller ikke lange fordrage om maden, vi holder det simpelt, og frem for alt, skal man ikke vente på maden!

Siden hen har jeg lært, og det er helt ved et tilfælde, indskyder Kristian. At de oprindelige Bistroer, eller Bistrot, lå i kældre. Her var definitionen et hurtigt, varmt, velsmagende og hjemmelavet måltid.

Hos en Bistrot var en af aftenens højdepunkter ostebordet, hvor gæsterne selv kunne vælge hvilke oste de havde lyst til at spise. Også her, helt ved et tilfælde, har vi ramt meget godt – For det er jo nemlig det man kan hos os, vi sætter et lille skilt i alle ostene, så det er nemt at vælge, oooog er jeg er selv, så ryger der også en lille sjovt historie med.

Men tilbage til kælderrestauranten. Vi vil servere maden imens den er varm. Vores mad skal være velsmagende og frem for alt hjemmelavet. Vi bager altid selv vores brød og laver vores egen is.

Vi er en Bistro, og prøver at være tro mod det, men vi er frem for alt ikke en gourmetrestaurant! Understreger Kristian.

Vores vinkort er småt, men godt. Det er absolut ikke en nødvendighed at vores personale skal kunne fortælle en masse om vinen, desuden stiller vi vinflaskerne på bordet. Vi vil gerne holde det simpelt, bordene står tæt og vi spiller fransk musik – Det er jo det der skaber stemningen, tilføjer Kristian.

Vi sidder og lidt og kigger på hinanden, for er der mere at sige?

Bistroen er vores lille hjørne, vi skabt nogle rammer, hvor vi selv elsker at være – og vi glæder os altid til at inviterer jer indenfor!

Book et bord

[/button]

Bistroen

Ingen fine, kun franske fornemmelser

Vi betragter os ikke som en gourmet- restaurant,derfor vil der ikke være lange foredrag om hvem der har gravet guleroden op eller hvor druerne er plukket, men blot den information som kræves for at måltidet kan nydes “varmt”.

I vores bistro kan du nyde både saftige hvide asparges, Steak Frites eller lækre Moules “Creme”, så tøv ikke med at bestille et bord og tag en lille tur til det franske køkken.

Se vores menuer

Hold jeres selskab hos Odd-fellowgården

Vi hedder “Selskabsrestaurant”, da det er det mest dækkende ord for at holde selskab på Odd-Fellowgaarden – “ligesom at besøge en restaurant”

Vi laver arbejdet, i skal blot invitere Jeres gæster og nyde dagen i vores varetægt. Vi gør alt for i får en på “opleveren” og at i som værter kan slappe af og være gæster hos os sammen med jeres gæster.
Altså lokaleleje, personaleudgifter, borddækning, dekorationer m.m er inkluderet i prisen.

Når sommeren banker på fra midt i maj, starten af juni og frem til September har vi vores gårdhave sat op, og det vil være muligt at nyde velkomsten her.

Kontakt os om selskab

Mad ud af huset

Søger du menuer eller buffeter som er lige til at gå til, retter lavet fra grunden af gode råvarer som kommer fra udvalgte leverandører og ikke fra en tilfældig frysepose – er du landet det rigtige sted.

Vores udgangspunkt er at vi laver maden- så i kan nyde tiden med jeres gæster. Måske er der lidt arbejde som lige skal laves til menuen eller buffeten. MEN aldrig mere end det kan klares i jeres selskabstøj evt. mens i snakker med jeres gæster. Man kan sige at vi arbejder / levere ud fra devisen “jo mere vi har lavet for jer og jeres gæster – jo mindre går der galt for jer og jeres gæster” – og i køber jo ikke mad udefra for selv at skulle stå og lave mad – vel?

Bestil mad ud af huset

Lokaler til den store dag hos Odd-fellow

Vi har specialiseret os i livets fester, og vi ved at et bryllup er Jeres livs absolut største fest.

På linket kan I finde vores ”Bryllups-pakker”, men vi skræddersyer naturligvis jeres bryllup
så det passer perfekt til jer.
Det er også muligt at tage et kig under selskaber, for at søge mere inspiration.

Kontakt os endeligt hvis der skulle opstå spørgsmål eller lyst til at se vores lokaler.

Kontakt omkring bryllup