Efterårsbuffet fra 1. oktober

Efterårsbuffet fra 1. oktober

Efterårsbuffet fra 1. oktober

Den store

Det kolde:

Græskartærte med estragon og torskesouffle
***
Seranoskinke med trøffelmayo og parmesan
***
Rillette med syltede agurker

***

Det lune:

Braiseret gris i sennep
***
Kyllingebryst bagt med flødeost og basilikum
***
Ristede kartofler med rosmarin og andefedt

***

Tilbehøret:

Coleslaw med rødder og ristede nødder

***

Dessert:

Karamelliseret æbletærte med syrnet vaniljeskum

eller

Et par dejlige europæiske oste

***

Buffeten serveres med varianter af vort eget
hjemmebagte brød

kr. 330,- pr. couvert
(incl. begge desserter kr. 380,-)

Den lille

Passer perfekt til en lille frokost eller et let aftensmåltid

Buffeten:

Græskartærte med estragon og torskesouffle
***
Seranoskinke med trøffelmayo og parmesan
***
Rillette med syltede agurker
***
Små bagte kartofler i dijonaise med løg
***
Coleslaw med rødder og ristede nødder

***

Dessert:

Karamelliseret æbletærte med syrnet vaniljeskum

***

Buffeten serveres kold med hjemmebagte brød samt smør

***

kr. 235,- pr. couvert

Efterårsmenu

(Min. 10 pers.)

Hors d’oeuvres (små forretter til deling)
serveres med vores nybagte brød
***
Laksetatar af røget laks med urteskum
***
Steak af oksebavette med svampe, rødvinssky
og glaserede skalotter samt timiankartofler
***
Citrontærte bagt med marenges og
serveret med sorbet
(leveres på fade eller anrettet på tallerkener)

Menu, 3 retter (uden mellemret)
kr. 310,- pr. couvert
***
Menu, 4 retter
kr. 370,- pr. couvert

 
Clear
Cache