Festarrangementer
Vælg en menu fra listen nedenfor og læs mere om, hvad menuen indeholder:
Vælg en menu fra listen nedenfor og læs mere om, hvad menuen indeholder:
Velkomstdrink
1 gl. hyldeblomstpunch eller 1 gl. Kir, eller 1 gl. bobler.
(1 glas Champagne eller Gin & Tonic + kr. 35,-)
Menu
Medallion af kuller bagt med kål, surdejskrummer og muslingefløde
(serveret med vores hjemmebagte brød og smør)
***
Kalvefilet bagt med brød og rødvinssvampe, serveret
med tærte af courgetter, glaserede persillerødder, kartoffel og rødvinssky
(serveret af to omgange)
***
Is-lagkage med marengs, syltede bær og sorbet
Selskabsvine I
Dette er en vinmenu á la husets vine samt øl og vand under middagen
Serveres “ad libitum”
eller
Selskabsvine II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt
efter menuen samt øl og vand under middagen
Serveres “ad libitum”
***
Kaffe
Efter middagen serveres kaffe
(Cognac & likør betales efter forbrug)
***
Pris pr. couvert med velkomst, vine I samt kaffe kr. 885,-
Pris pr. couvert med velkomst, vine II samt kaffe kr. 975,-
Pris pr. couvert for velkomst, menu og kaffe kr. 565,-
(Til denne menu kommer der så drikkevarer, som betales efter forbrug)
***
Natmad
Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning
på en skøn aften – se forslag og priser senere.
Velkomstdrink
1 gl. hyldeblomstpunch eller 1 gl. Kir, eller 1 gl. bobler.
(1 glas Champagne eller Gin & Tonic + kr. 35,-)
Menu
Røget lakseroulade med safransky, sprød parmesan og urtesalat
(serveret med vores hjemmebagte brød og smør)
***
Helstegt Oksemørbrad med friteret rillette,
ristede østershatte samt kartoffel og portvinssauce
(serveret i to omgange)
***
Hvid chokolademousse med karamelskum,
cacao-nøddecrumble og sorbet
***
Selskabsvine I
Dette er en vinmenu á la husets vine samt øl og vand under middagen
Serveres “ad libitum”
eller
Selskabsvine II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt
efter menuen samt øl og vand under middagen
Serveres “ad libitum”
***
Kaffe
Efter middagen serveres kaffe
(Cognac & likør betales efter forbrug)
***
Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine I samt kaffe kr. 915,-
Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine II samt kaffe kr. 1005,-
Pris pr. couvert for velkomst, menu og kaffe kr. 595,-
(Til denne menu kommer der så drikkevarer, som betales efter forbrug)
Natmad
Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning på en skøn aften – se forslag og priser senere.
Velkomstdrink
1 gl. hyldeblomstpunch eller 1 gl. Kir, eller 1 gl. bobler.
(1 glas Champagne eller Gin & Tonic + kr. 35,-)
***
Menu
Vores koldrøgede laks med dijonnaise og små urter og malt
***
Ravioli med citrus, torsk og parmesansauce
(Serveres varm med vores hjemmebagte brød og smør)
***
Indbagt oksemørbrad Wellington med bagte skalotteløg,
svampe og trøffelsauce samt “Anna kartoffel”
***
Odd-Fellowgaardens dessert variation sammensat ud fra
“det sprøde, det bløde og det søde”
Selskabsvine I
Dette er en vinmenu á la husets vine samt øl og vand under middagen
Serveres “ad libitum”
eller
Selskabsvine II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt efter menuen samt øl og vand. Til 4 retters menu serveres 2 forskellige hvidvine under middagen
Serveres “ad libitum”
***
Kaffe
Efter middagen serveres kaffe
(Cognac & likør betales efter forbrug)
***
Pris pr. couvert med velkomst, menu 4 retter med vine I (3 vine) samt kaffe kr. 1100,-
Pris pr. courvert med velkomst, menu 4 retter med vine II (4 vine) samt kaffe kr. 1180,-
Pris. pr. couvert for velkomst, menu 4 retter og kaffe kr. 710,-
(Til denne menu kommer der så drikkevarer, som betales efter forbrug)
***
Natmad
Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning på en skøn aften – se forslag og priser senere
Velkomstdrink
1 gl. hyldeblomstpunch eller 1 gl. Kir, eller 1 gl. bobler.
(1 glas Champagne eller Gin & Tonic + kr. 35,-)
Menu
Dampet laks med krydderurtecreme, anrettet med asparges og rejer
(serveret med vores hjemmebagte brød og smør)
***
Gammeldaws okse eller kalvesteg med sukkerbrunede løg, grøntsager og
skysauce samt hvide kartofler
eller
Kalvesteg stegt som vildt med surt & sødt samt waldorfsalat og flødesauce
***
Hjemmelavet vanilleisrand rørt med chokoladestykker, pyntet med frugtsalat
Selskabsvine I
Dette er en vinmenu á la husets vine samt øl og vand under middagen
Serveres “ad libitum”
eller
Selskabsvine II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt
efter menuen samt øl og vand under middagen
Serveres “ad libitum”
***
Kaffe
Efter middagen serveres kaffe
(Cognac & likør betales efter forbrug)
***
Pris pr. couvert med velkomst, vine I samt kaffe kr. 885,-
Pris pr. couvert med velkomst, vine II samt kaffe kr. 975,-
Pris pr. couvert for velkomst, menu og kaffe kr. 565,-
(Til denne menu kommer der så drikkevarer, som betales efter forbrug)
***
Natmad
Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning
på en skøn aften – se forslag og priser senere.
Retter til inspiration som kan sættes ind i menuerne
Forretter:
Rødtunge og hummer på salater med hummercreme
Varmrøget laks med urtepickles, salat og rodfrugter
Persillesuppe med østers og persilleskum
Skaldyrsbisque med urtetapanade og hummerbrud
Indbagt trøffelsuppe med foiegras og urter
Vol-au-vent med stuvning af høns i asparges
Marineret carpaccio af okseinderlår med citronolie, salater og parmesan
Citrusmarineret laks med rodfrugter kold frikassé
***
Hovedretter:
Helstegt oksefilet med rødvinsreduktion, østershatte og spinatgratin
Kalvefilet med fyld af rødvinskogte svampe, sherrysky og aubergine
Dyrefilet med solbærsky, selleri og pastinaksouffle samt anis gulerødder + kr. 70,-
Peberstegt oksemørbrad med gratin kartoffel, dijonsky og grønt
Tournedos af Bornholmerhane i filodej med basilikum og kryddersky
Dansk lammekølle med trøffel, tomat og aubergine samt broccoli
Lammeryg fyldt med oliven og soltørredetomater, portvins sauce og urter
Hovedretterne serveres to gange
***
Desserter
Mandelkurv med mangomousse og eksotiske frugter
Chokoladecremekage i tre farver med valnøddesirup
Créme brulée med sorbet og sæsonens frugter/bær
Grand Manier is i mazarin med kompot af bær og frugt
Mørkchokoladekage med blød karamel og hindbærsauce
To slags is-roulader med vanille og orangesirup samt marineret frugt
Hasselnøddefragilite med nougatis, ananassalat og pecannødder
Odd-Fellowgaardens desserttallerken
***
Natmad
Glaseret skinke, frikadeller og kartoffelsalat kr. 120,-
Gullaschsuppe med kommen og landbrød kr. 95,-
Karrysuppe med ristede mandler og hønsekød kr. 95,-
Pølse- og patébrædt med garniture kr. 120,-
Div. Kød og grønsagstærter med salater kr. 105,-
Hot dog buffet med det der hører til kr. 105,-
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller kr. 85,-
Tre stk saltsnitter kr. 120,-
Flæskeæggekage med purløg, tomat og rugbrød kr. 105,-