Festarrangementer
Festarrangementer
Vælg en menu fra listen nedenfor og læs mere om, hvad menuen indeholder:
Festarrangement 1
Velkomstdrink
1 gl. hyldeblomstpunch eller 1 gl. Kir, eller 1 gl. bobler.
(1 glas Champagne eller Gin & Tonic + kr. 35,-)
Menu
Vores røgede laks I to varianter med urteskum, karsesalat og bagt malt
(serveret med vores hjemmebagte brød og smør)
***
Kyllingetournedos med spinat- og gulerodssouffle,
glaserede gulerødder, kartoffel og kraftig kyllingesky
(serveret af to omgange)
***
Is-lagkage med marengs, syltede bær og sorbet
Selskabs vine I
Dette er en vinmenu á la husets vine samt øl og vand under middagen
serveres “ad libitum”
eller
Selskabsvine II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt
efter menuen samt øl og vand under middagen – serveres “ad libitum”
Kaffe
Efter middagen serveres kaffe
(Cognac & likør betales efter forbrug)
Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine I samt kaffe kr. 920,-
Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine II samt kaffe kr. 990,-
Pris pr. couvert for velkomst, menu og kaffe kr. 600,-
(Til denne menu kommer der drikkevarer, som betales efter forbrug)
Natmad
Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning
på en skøn aften – se forslag og priser senere.
Festarrangement 2
Velkomstdrink
1 gl. hyldeblomstpunch eller 1 gl. Kir, eller 1 gl. bobler.
(1 glas Champagne eller Gin & Tonic + kr. 35,-)
Menu
Røget lakseroulade med safransky, urter og kryddersalat
(serveret med vores hjemmebagte brød og smør)
***
Helstegt oksefilet med tærte af courgetter,
glaserede persillerødder, kartoffel og rødvinssky
(serveret af to omgange)
***
Mandelfragilite med hvidchokoladeskum,
cacao-nøddecrumble og sorbet
Selskabs vine I
Dette er en vinmenu á la husets vine samt øl og vand under middagen
serveres “ad libitum”
eller
Selskabsvine II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt
efter menuen samt øl og vand under middagen – serveres “ad libitum”
Kaffe
Efter middagen serveres kaffe
(Cognac & likør betales efter forbrug)
Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine I samt kaffe kr. 925,-
Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine II samt kaffe kr. 1025,-
Pris pr. couvert for velkomst, menu og kaffe kr. 615,-
(Til denne menu kommer der drikkevarer, som betales efter forbrug)
Natmad
Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning
på en skøn aften – se forslag og priser senere.
Festarrangement 3
Velkomstdrink
1 gl. hyldeblomstpunch eller 1 gl. Kir, eller 1 gl. bobler.
(1 glas Champagne eller Gin & Tonic + kr. 35,-)
Menu
Hummerlassagne glaseret med fløde, basilikum
og skaldyrssauce
***
Saltet laks og torsk med gulerodspesto, persille og karse
***
Indbagt oksemørbrad Wellington med bagte skalotteløg,
svampe og trøffelsauce samt “Anna kartoffel”
***
Odd-Fellowgaardens dessert variation sammensat ud fra
“det sprøde, det bløde og det søde”
Selskabs vine I
Dette er en vinmenu á la husets vine
serveres “ad libitum”
eller
Selskabsvine II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt
efter menuen – til 4 retters menu serveres 2 forskellige hvidvine
serveres “ad libitum”
Kaffe
Efter middagen serveres kaffe
(Cognac & likør betales efter forbrug)
Pris pr. couvert med velkomst, menu 4 retter og vine I samt kaffe kr. 1145,-
Pris pr. couvert med velkomst, menu 4 retter, 4 vine II samt kaffe kr. 1225,-
Pris pr. couvert for velkomst, menu 4 retter og kaffe kr. 755,-
(Til denne menu kommer der drikkevarer, som betales efter forbrug)
Natmad
Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning
på en skøn aften – se forslag og priser senere.
Klassikeren
Velkomstdrink
1 gl. hyldeblomstpunch eller 1 gl. Kir, eller 1 gl. bobler.
(1 glas Champagne eller Gin & Tonic + kr. 35,-)
Menu
Dampet laks med krydderurtecreme, anrettet med asparges og rejer
(serveret med vores hjemmebagte brød og smør)
***
Gammeldaws okse eller kalvesteg med sukkerbrunede løg, grøntsager og
skysauce samt hvide kartofler
eller
Kalvesteg stegt som vildt med surt & sødt samt waldorfsalat og flødesauce
***
Hjemmelavet vanilleisrand rørt med chokoladestykker, pyntet med frugtsalat
Selskabs vine I
Dette er en vinmenu á la husets vine samt øl og vand under middagen
serveres “ad libitum”
eller
Selskabsvine II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt
efter menuen samt øl og vand under middagen – serveres “ad libitum”
Kaffe
Efter middagen serveres kaffe
(Cognac & likør betales efter forbrug)
Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine I samt kaffe kr. 925,-
Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine II samt kaffe kr. 1025,-
Pris pr. couvert for velkomst, menu og kaffe kr. 615,-
(Til denne menu kommer der drikkevarer, som betales efter forbrug)
Natmad
Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning
på en skøn aften – se forslag og priser senere.
Sammensæt jeres egen menu
Retter til inspiration som kan sættes ind i menuerne
Forretter
* Rødtunge og hummer på sprøde salater med hummercreme
* Varmrøget laks med syltede urter, salat og friterede rodfrugter
* Persillesuppe med østers og persilleskum
* Skaldyrsbisque med urtetapanade og hummerbrud
* Indbagt trøffelsuppe med foiegras og urter
* Vol-au-vent med stuvning af høns i asparges
* Marineret carpaccio af okseinderlår med citronolie, salater og parmesan
* Citrusmarineret laks med karsesalat, isset agurk og malt
Hovedretter
* Helstegt oksefilet med rødvinsreduktion, østershatte og spinatgratin
* Kalvefilet med crebinet af rødvinskogte svampe, sherrysky og aubergine
* Dyrefilet med solbærsky, selleri og pastinaksouffle samt anisbagte gulerødder
* Peberstegt oksemørbrad med gratin kartoffel, dijonsky og grønt
* Tournedos af Rokkedal kylling med basilikum og kryddersky
* Dansk lammekølle med trøffel, tomat og aubergine samt broccoli
* Lammeryg fyldt med oliven og soltørredetomater, portvins sauce og urter
Desserter
* Mandelkurv med mangomousse og eksotiske frugter
* Chokoladecremekage i tre farver med valnøddesirup og sorbet
* Créme brulée med sorbet og sæsonens frugter / bær
* Grand Manier is i mazarin med kompot af bær og frugt
* Mørkchokoladekage med blød karamel og hindbærsauce
* To slags is-roulader med vanille og orangesirup samt marineret frugt
* Hasselnøddefragilite med nougatis, ananassalat og pecannødder
* Odd-Fellowgaardens desserttallerken
Natmad
* Glaseret skinke, frikadeller og kartoffelsalat…………………………………………….kr. 120,-
* Gullaschsuppe med kommen og landbrød…………………………………………………kr. 95,-
* Karrysuppe med ristede mandler og hønsekød …………………………………………kr. 95,-
* Pølse- og patébrædt med garniture…………………………………………………………kr. 120,-
* Div. kød og grønsagstærter med salater ………………………………………………….kr. 105,-
* Hot dog buffet med det der nu hører til……………………………………………………kr. 105,-
* Flødelegeret aspargessuppe med kødboller………………………………………………kr. 85,-
* Tre stk saltsnitter……………………………………………………………………………………..kr. 120,-
* Flæskeæggekage med purøg, tomat og rugbrød……………………………………..kr. 105,-
Kontakt os i dag
Vil du vide mere?
Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Ring til os på telefon +45 56 63 63 32 eller send en mail til mail@odd-fellowgaarden.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.