Aftenens middag
Onsdag & torsdag fra kl. 17.30 – 22.00
Fredag & lørdag fra kl. 17.30 – 23.00
Hors d’oeuvres (små retter ud fra køkkenets inspiration)
***
Vores røgede laks med aspargesmayo (+ kr. 25,-)
***
Kammuslinge-ravioli med urtefløde
***
Fransk gratineret løgsuppe
***
Boeuf bourguignon med rødder og svampe
***
Pithivier af and med trøffel (indbagt and)
Tilvalg!!
Dagens kartoffel kr. 45,-
***
Pommes frites med estragoncreme kr. 60,-
***
Farvede salater med vinaigrette kr. 45,-
Dessert
Europæiske oste (3 slags)
***
Friteret rødkitsost med syltede tranebær
***
Millefeulle med hvidchokolade og mocca
***
Marcel-chokoladekage med passion
***
Dessert gourmandise (3 små anretninger)
2 retter kr. 260,-
3 retter kr. 350,-
4 retter kr. 440,-
5 retter kr. 530,-