Aftenens middag

Onsdag & torsdag  fra kl. 17.30 – 22.00
Fredag & lørdag fra kl. 17.30 – 23.00

 

Hors d’oeuvres (små retter ud fra køkkenets inspiration)

***

Vores røgede laks med dijonnaise (+ kr. 25,-)

***

Fransk fiskesuppe med crôutons og aiöli

***

Rødtunge og hummerterrine med hummercreme

***

Kyllingetournedos med svampe og trøffel

***

Wellington af oksemørbrad med løg og rødvinssauce

Tilvalg!!

Dagens kartoffel kr. 45,-

***

Pommes frites med estragoncreme kr. 60,-

***

Farvede salater med vinaigrette kr. 45,-

Dessert

Europæiske oste (3 slags)

(ekstra ost pr. stk. + 30,-)

***

Chokoladecreme med kerne af karamel samt sorbet

***

Citrontærte glaseret med marengs og mild karamel-is

***

Dessert gourmandise (3 små anretninger)

 

2 retter kr. 260,-

3 retter kr. 350,-

4 retter kr. 440,-

5 retter kr. 530,-