Aftenens middag

Onsdag & torsdag  fra kl. 17.30 – 22.00
Fredag & lørdag fra kl. 17.30 – 23.00

***

Hors d’oeuvres (små retter ud fra køkkenets inspiration)

***

Vores røgede laks med aspargesmayo (+ kr. 25,-)

***

Saltet laks med frikassé af havtaske

***

Friteret torske-brandade med mayodip

***

Oksemørbrad med persillesmør og marv

***

Svinekæber med østershatte og trøffelsauce

Tilvalg!!

Dagens kartoffel kr. 45,-

***

Pommes frites med estragoncreme kr. 60,-

***

Farvede salater med vinaigrette kr. 45,-

Dessert

Europæiske oste (3 slags)

(ekstra ost pr. stk. + 30,-)

***

Valnøddekage med pære i karamel og sorbet

***

Fransk citrontærte med marengs og kirsebærsorbet

***

Dessert gourmandise (3 små anretninger)

 

2 retter kr. 260,-

3 retter kr. 350,-

4 retter kr. 440,-

5 retter kr. 530,-