Aftenens middag

Onsdag & torsdag  fra kl. 17.30 – 22.00
Fredag & lørdag fra kl. 17.30 – 23.00

 

Hors d’oeuvres (små retter ud fra køkkenets inspiration)
***
Vores røgede laks med aspargesmayo (+ kr. 25,-)
***
Stegt laksehale med citron og grønt
***
Rørt steak tatar med svampemayo
***
Mørbradspids med østershatte og kirsebær
***
Braiserede svinekæber med pære og timian

Tilvalg!!
Dagens kartoffel kr. 45,-
***
Pommes frites med estragoncreme kr. 60,-
***
Farvede salater med vinaigrette kr. 45,-

Dessert
Europæiske oste (3 slags)
(ekstra ost pr. stk. + 30,-)
***
To slags is i fragilité med marengsskum og crumble
***
Vaffel med bærskum, lun chokolade og sorbet
***
Dessert gourmandise (3 små anretninger)

 

2 retter kr. 260,-

3 retter kr. 350,-

4 retter kr. 440,-

5 retter kr. 530,-