Aftenens middag

Onsdag & torsdag  fra kl. 17.30 – 22.00
Fredag & lørdag fra kl. 17.30 – 23.00

 

Hors d’oeuvres (små retter ud fra køkkenets inspiration)

***

Vores røgede laks med aspargesmayo (+ kr. 25,-)

***

Kammuslinge-ravioli med urtefløde

***

Fransk gratineret løgsuppe

***

Boeuf bourguignon med rødder og svampe

***

Pithivier af and med trøffel (indbagt and)

Tilvalg!!

Dagens kartoffel kr. 45,-

***

Pommes frites med estragoncreme kr. 60,-

***

Farvede salater med vinaigrette kr. 45,-

Dessert

Europæiske oste (3 slags)

***

Friteret rødkitsost med syltede tranebær

***

Millefeulle med hvidchokolade og mocca

***

Marcel-chokoladekage med passion

***

Dessert gourmandise (3 små anretninger)

2 retter kr. 260,-

3 retter kr. 350,-

4 retter kr. 440,-

5 retter kr. 530,-