Ugen før:
Lav en bordplan og ring til os med det “finjusterede” antal gæster, som I nu ved kommer til festen, samt bordopstillingen I har lavet bordplanen ud fra.
På denne måde har vi bordopstillingen i god tid, så vi kan bestille dekorationer og planlægge efter det.
Informer os om børn, allergikere, afholdsfolk osv. så vi har mulighed for at tage særlige hensyn. Informer os om musikere, hvor mange de er så vi ved hvor meget plads de har behov for.
Ugen før:
I kan aflevere bordplan og bordkort til os et par- eller dagen før jeres fest, og hvis bordkortene er sorteret, sætter vi dem med glæde på når vi dækker op.
Ugen før:
Udpeg evt. en toastmaster som kan stå for kontakten til vores tjenere under selve festen. Så kan I slappe af og nyde aftenen i fulde drag.
Aflever evt. sødt og snack til personalet, så vil vi anrette og sætte det ind til gæsterne.
Værtsparret kommer ud og hilser på os, så vi kender jeres ansigter.
Husk at fortælle os, hvis I ønsker mad og vin præsenteret højt for gæsterne.
Før gæsterne går til bords, henvender toastmasteren sig til tjeneren, så vi sammen kan planlægge aftenen. Vi ønsker jo at aftenen forløber bedst muligt for jer og jeres gæster, sådan at I får serveret varm mad samt at vi får tid til at skænke vin, så ingen sidder med tomme glas.
Vi har masser af gode råd til jeres toastmaster og vil meget gerne hjælpe han / hende på vej, så også de kan nyde aftenen og slappe af.