Vi leverer over det meste af sjælland

Søger du menuer eller buffeter som er lige til at gå til, retter lavet fra grunden af gode råvarer som kommer fra udvalgte leverandører og ikke fra en tilfældig frysepose – er du landet det rigtige sted.

Vores udgangspunkt er at vi laver maden- så i kan nyde tiden med jeres gæster. Måske er der lidt arbejde som lige skal laves til menuen eller buffeten, MEN aldrig mere end det kan klares i jeres selskabstøj evt. mens i snakker med jeres gæster. Man kan sige at vi arbejder / levere ud fra devisen “jo mere vi har lavet for jer og jeres gæster – jo mindre går der galt for jer og jeres gæster” – og i køber jo ikke mad udefra for selv at skulle stå og lave mad – vel?

Mad ud af huset

Vi har har haft Odd-Fellowgaarden siden 1998, og har dermed også stor erfaring med mad ud af huset – til alt lige fra store selskaber til små sammenkomster.

Vi har samlet et hold af kokke og elever med meget bred erfaring fra nogle af de mest anerkendte restauranter her på Sjælland – her kan nævnes Plaza, Royal Hotel, La Cocotte v. Jan Pedersen, Jan Hurtigkarl, Roy Hurtigkarl, Søllerød Kro, hvor vi har stået øverst på skamlen og været med til at tegne niveauet i disse køkkener, så i kan være sikker på at mad ud af huset er helt i top.

Omdrejningspunktet i vores mad ud af huset er sæsonerne, hvor vi som udgangspunkt har lavet to buffet forslag samt to menu forslag, hvorfra vi kan redigere lidt i det, hvis der er ønsker om ændringer eller tilpasninger.
Samtidig med disse sæsonbetonede buffeter og menuer har vi to varianter af brunchbuffeter – alt serveres med vores hjemmebagte brød.
Vi vil hellere koncentrere os om at have et ‘smalt udvalg’ og lave det rigtig godt, end at have et ‘bredt udvalg’, hvor vi bliver nødt til at springe over et par steder for at nå at lave maden ud af huset.

Bestil mad ud af huset

Levering

Vi leverer over det meste af Sjælland, og leveringen sker naturligvis i transportkasser og termoudstyr som er godkendt til formålet. Vi kan anrette maden på vores service som er en god blanding af hvidt og farvet porcelæn samt sølv / stålfade, altså serverings ting som passer til den menu som vi har sammensat – eller vi kan anrette det på pænt og funktionelt “engange-service” som blot kan krølles sammen og smides ud efterfølgende – det er jo et temperaments spørgsmål om man ønsker at vaske op eller ej – så derfor har vi naturligvis løsninger på begge dele i vores mad ud af huset.

Alt i alt er vi jo til at snakke med og vi er der for jer – så lad os sætte os sammen og få nogle menuforslag på bordet, eller skriv en mail med jeres ønsker omkring indhold, økonomi tidspunkt og antal til jeres mad ud af huset, så er jeg sikker på at vi sagtens kan sammensætte et par forslag ud fra jeres ønsker, så i har nogle konkrete tilbud i kan overveje.